Selectează o Pagină

Parohia „Învierea Domnului” din Trieste a organizat o colectă de ajutoare pentru refugiații din Ucraina. Cele aproximativ 850 de kilograme de ajutoare (alimente, haine, medicamente, produse de igienă, pături și pilote)au ca destinație Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

Pr. Constantin Pascariu – Trieste

——————————

Această acțiune face parte dintr-unamplu program social, al Episcopiei Italiei, prin care sunt susținuți refugiații din Ucraina care sosesc în România, Republica Moldova sau Italia. La nivelul întregii Episcopii, au fost organizate și sunt în curs de organizare, acțiuni concrete de ajutorare și susținere a refugiaților. Pentru cei care doresc să trimită un ajutor financiar pentru susținerea acestor acțiuni umanitare, o pot face prin transfer bancar, în următorul cont:

Diocesi Ortodossa Romena d’Italia

IBAN: IT39R0306909606100000114741

Codice  SWIFT: BCITITMM

Mențiune (Causale): ajutor refugiați Ucraina

Pentru mai multe informații și detalii privind acțiunile întreprinse și felul în care puteți ajuta, puteți lua legătura cu PC. Părinte Cons. Daniel Șurubaru – Departamentului pentru Pribegi și Săraci al Episcopiei Italiei, la numărul de telefon (+39) 327 639 94 84 sau la adresa de e-mail: pribegi.episcopia.italiei@mitropolia.eu

Visits: 3