Selectează o Pagină

Zilele acestea sărbătorim  pe cei pe care Mântuitorul, Domnul nostru Iisus Hristos, îi socotea ca fiind la vârsta Împărăției Sale și care au venit la El primindu-i și chiar  “luându-i in brațe, Și-a pus mâinile pe ei și i-a binecuvântat.” (Mc. 10, 16).

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei și prin purtarea de grijă a Preasfințitului  Părinte Atanasie de  Bogdania, Arhiereul Vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, Asociația „San Lorenzo dei Romeni”  în colaborare cu Parohia „Sfântul Apostol Andrei” din Montefiascone a reușit să ducă la bun sfârșit  proiectul „Copilăria vârsta Împărăției – Inocență și dăruire”. Astfel,  Părintele Aron Horciu împreună cu copiii Parohiei și voluntarii parohiei au adus o mângâiere familiilor și copiilor aflați în suferință la Spitalul Bambino Gesù din Roma, dar și celor aflați în structurile adiacente care-i găzduiesc: Casa Peter Pan, Casa Famiglia, Casa Ronald McDonald, Casa di Andrea , Casa Amica Onlus şi  Casa „Cuore di Mamma”.

Respectând  cu strictețe toate regulile și normele sanitare în vigoare, specifice situației pandemice actuale, nădăjduim că am adus zâmbete și bucurie copiilor, prin darurile oferite.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate! 

A consemnat

Președinte Asociația – „San Lorenzo dei Romeni”  Ana-Maria Obreja 

Visits: 15