Selectează o Pagină

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, la Parohia Înălțarea Sfintei Cruci, Torino II, prin Asociația Sfântul Laurențiu al românilor filiala Torino, au fost ajutati și în această săptămână (13 -18 aprilie) 21 de familii (39 adulți și 18 copii) cu 735 kg alimente și 280€ pentru plata chiriei.

În schimbul darurilor primite, copiii au ținut să ne mulțumească cu un mesaj de încurajare exprimat printr-un frumos desen.

Apoi, sâmbătă 18 aprilie, cu binecuvântarea Preasfințitului Episcop Siluan, al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, după Slujba Învierii, care a fost săvârșită la ora 12.00,  mai bine de 300 de familii au primit acasă la ei, bucuria Lui Hristos Cel Înviat, prin Lumină, “Paști”, agheasmă și alte obiecte sau cărți bisericești, pe care credincioșii le-au cerut. Această acțiune s-a desfășurat în contextul situației de urgență, creată de coronavirus și a fost posibilă datorită dragostei și jertfelniciei voluntarilor celor două Asociații ale Parohiei noastre, Sfântul Laurențiu și Centrul de Ajutor, Sfânta Filoteea.

Mulțumim voluntarilor, Consulatului Român de la Torino, Prefecturii și Protecției Civile din Torino, care ne-au susținut în acest demers.

Hristos a Înviat!

Preot Gabriel Burcescu 

Vizite: 27