Selectează o Pagină

Bucurie sfântă tuturor,

Având în vedere situația dificilă în care ne aflăm de trei săptămâni și multe familii au terminat aproape toate resursele de subzistență, dar și imposibilitatea de a ne deplasa liber, parohia noastră în colaborare cu Asociația Sfântul Laurențiu al românilor filiala Pescara, va organiza mâine caravana “Pâinea noastră cea de toate zilele” ducând pachete cu alimente familiilor aflate în dificultate.

Rog familiile aflate în dificultate să ne contacteze în privat pentru a întocmi calendarul distribuirilor.
Totodata fac un apel la cei cu posibilități materiale   și care ne pot ajuta precum “samarineanul cel milostiv” să ne contacteze pentru a găsi împreună o soluție ca alimentele donate de ei să ajungă la cei aflați în nevoi sau să trimită donațiile financiare în contul parohiei – Parrocchia ortodossa Pescara IT12I0306909606100000017870 Banca Intesa.

Vă rog să distribuiți acest mesaj pentru a ajunge la toți!

“…Dăruiește-ne, Dumnezeule, pacea Ta şi umple inimile noastre de credință neclintită în ocrotirea Ta, de nădejde în ajutorul Tău și de dragoste față de Tine și de aproapele. Că al Tău este a ne milui și a ne mântui pe noi, Dumnezeul nostru, și Ție slavă înălțăm: Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor.“ (text din Rugăciunea specială pentru încetarea noii epidemii)

sursă: Parohia Pescara


 

Vizite: 1